Prémiový obsah
★★★
5.9K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Očištěnou fazolku nakrájíme, podlijeme vroucí vodou a posolíme. Přidáme máslo a přikryté dusíme. Podle
Fazole z plechovky scedíme, několik si jich odložíme na zdobení. Zbylé fazole vložíme do misky se všemi
Fazole si přes noc namočíme, druhý den uvaříme doměkka. Dáme je do mísy spolu s brambory a kořením, rozmixujeme
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek, zasypeme paprikou a kmínem a zamícháme.
Fazuľu preberieme, umyjeme, necháme nabobtnať do druhého dňa. Dáme variť, vhodíme bobkový list. Ku koncu
Na oleji opražíme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme na hranolky narezanú mrkvu a zemiaky a opražíme
Očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, mírně podlijeme Když je mrkev téměř měkká, přidáme přebrané, oprané
Mrkev očistíme a podélně nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme tuk, přidáme kari, mrkev a mírně