Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Očištěnou fazolku nakrájíme, podlijeme vroucí vodou a posolíme. Přidáme máslo a přikryté dusíme. Podle
Fazole z plechovky scedíme, několik si jich odložíme na zdobení. Zbylé fazole vložíme do misky se všemi
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek, zasypeme paprikou a kmínem a zamícháme.
Fazole si přes noc namočíme, druhý den uvaříme doměkka. Dáme je do mísy spolu s brambory a kořením, rozmixujeme
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Fazuľu preberieme, umyjeme, necháme nabobtnať do druhého dňa. Dáme variť, vhodíme bobkový list. Ku koncu
Na oleji opražíme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme na hranolky narezanú mrkvu a zemiaky a opražíme
Mrkev osolíme, poprášíme skořicí, pokapeme olejem a Do mixéru dáme cizrnu, upečenou mrkev, sezamovou pastu
Když je maso téměř měkké, přidáme mrkev pokrájenou Mrkev přisolíme, nepatrně osladíme, okyselíme a okořeníme
Mrkev očistíme a nastrouháme. Nachystáme si zavařovací sklenici, do které dáme mrkev