Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Fazole si přes noc namočíme, druhý den uvaříme doměkka. Dáme je do mísy spolu s brambory a kořením, rozmixujeme
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek, zasypeme paprikou a kmínem a zamícháme.
Očištěnou fazolku nakrájíme, podlijeme vroucí vodou a posolíme. Přidáme máslo a přikryté dusíme. Podle
Fazole z plechovky scedíme, několik si jich odložíme na zdobení. Zbylé fazole vložíme do misky se všemi
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Fazuľu preberieme, umyjeme, necháme nabobtnať do druhého dňa. Dáme variť, vhodíme bobkový list. Ku koncu
Na oleji opražíme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme na hranolky narezanú mrkvu a zemiaky a opražíme
Když je maso téměř měkké, přidáme mrkev pokrájenou Mrkev přisolíme, nepatrně osladíme, okyselíme a okořeníme
Mrkev osolíme, poprášíme skořicí, pokapeme olejem a Do mixéru dáme cizrnu, upečenou mrkev, sezamovou pastu
Očištěnou mrkev osušíme a podélně překrojíme. Směs nalijeme na mrkev a důkladně promícháme.