Prémiový obsah
★★★
6K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Fazole si přes noc namočíme, druhý den uvaříme doměkka. Dáme je do mísy spolu s brambory a kořením, rozmixujeme
Očištěnou fazolku nakrájíme, podlijeme vroucí vodou a posolíme. Přidáme máslo a přikryté dusíme. Podle
Fazole z plechovky scedíme, několik si jich odložíme na zdobení. Zbylé fazole vložíme do misky se všemi
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek, zasypeme paprikou a kmínem a zamícháme.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Fazuľu preberieme, umyjeme, necháme nabobtnať do druhého dňa. Dáme variť, vhodíme bobkový list. Ku koncu
Na oleji opražíme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme na hranolky narezanú mrkvu a zemiaky a opražíme
konzervy necháme okapat, šunku nakrájíme na kostky, mrkev Zelené fazolové lusky omyjeme, očistíme a rozkrájíme
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho opečeme na tuku. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek a slaninu.
Fazole můžeme namočit s kořením den předen, aby rychleji změkly. Druhy den je zalijeme smetanou s rozšlehanou