Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
1 h
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí, česnekem a nasekanou petrželkou. Poté přidáme strouhanku, vejce
Očištěnou fazolku nakrájíme, podlijeme vroucí vodou a posolíme. Přidáme máslo a přikryté dusíme. Podle
Fazole z plechovky scedíme, několik si jich odložíme na zdobení. Zbylé fazole vložíme do misky se všemi
Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek, zasypeme paprikou a kmínem a zamícháme.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme. Osmahneme cibuli, nakrájenou klobásu, zahustíme moukou
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
V hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm nakrájený pórek, mrkev a celer. Asi po 5 minutách vsypeme koření
Fazole a kukuřici smícháme s nakrájenou cibulí a řapíkatým celerem. V míse si smícháme olej, ocet, sůl
Fazole namočíme přes noc do studené vody. Další den je slijeme, zalijeme 2 l čisté vody. Povaříme cca
Fazole namočíme den předem do vody. Další den je přecedíme, zalijeme čistou vodou a vaříme asi 45 minut
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, rozmixujeme se sádlem a vejci. Poté přidáme cibuli, pažitku, osolíme