Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostečky. Cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na rozpáleném oleji.
Na oleji orestujeme cibulku, česnek a jalapeňos. Po 5 minutách přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme
Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmažíme na rozehřátém oleji. Zahustíme ji moukou a zalijeme asi 500 ml
Poté zahustíme moukou s troškou vody a přidáme do polévky Salám nakrájíme, opečeme a dáme do talířů s polévkou
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, vývar si ponecháme. Zeleninu oloupeme, nastrouháme a na oleji
poté vyndáme a nastrouháme zeleninu a vrátíme do polévky Zalijeme trochou studené vody a přidáme do polévky,