Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Fazole přebereme, omyjeme a namočíme den předem do Uvařené kroupy promícháme s uvařenými fazolemi, osolíme
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Jakmile se tekutina zredukuje, zalijte kroupy další Jakmile budou kroupy takřka hotové, vmíchejte do nich
Kroupy nasypeme do hrnce a zalijeme dvojnásobkem vody Maso obereme ze žeber a spolu s kroupami a vařenými
Mezitím uvařte podle návodu kroupy. Přidejte prolisované zbylé stroužky česneku, uvařené kroupy
Kroupy uvaříme podle návodu na obale. Podáváme s kroupami přelité omáčkou.