Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Fazole přebereme, omyjeme a namočíme den předem do Uvařené kroupy promícháme s uvařenými fazolemi, osolíme
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Jakmile se tekutina zredukuje, zalijte kroupy další Jakmile budou kroupy takřka hotové, vmíchejte do nich
Mezitím uvařte podle návodu kroupy. Přidejte prolisované zbylé stroužky česneku, uvařené kroupy
Kroupy nasypeme do hrnce a zalijeme dvojnásobkem vody Maso obereme ze žeber a spolu s kroupami a vařenými
Přisypeme kroupy, přilijeme vývar a víno. Vaříme, dokud kroupy nejsou měkké.