Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole přebereme, omyjeme a namočíme den předem do Uvařené kroupy promícháme s uvařenými fazolemi, osolíme
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Mezitím uvařte podle návodu kroupy. Přidejte prolisované zbylé stroužky česneku, uvařené kroupy
Jakmile se tekutina zredukuje, zalijte kroupy další Jakmile budou kroupy takřka hotové, vmíchejte do nich
Přisypeme kroupy, přilijeme vývar a víno. Vaříme, dokud kroupy nejsou měkké.
Kroupy nasypeme do hrnce a zalijeme dvojnásobkem vody Maso obereme ze žeber a spolu s kroupami a vařenými