Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Fazole přebereme, omyjeme a namočíme den předem do Uvařené kroupy promícháme s uvařenými fazolemi, osolíme
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Fazole namočíme do studené vody, necháme přes noc a Potom uvaříme kroupy společně s mrkví a petrželí.
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Kroupy nasypeme do hrnce a zalijeme dvojnásobkem vody Maso obereme ze žeber a spolu s kroupami a vařenými
Jakmile se tekutina zredukuje, zalijte kroupy další Jakmile budou kroupy takřka hotové, vmíchejte do nich
Mezitím uvařte podle návodu kroupy. Přidejte prolisované zbylé stroužky česneku, uvařené kroupy
Kroupy uvaříme podle návodu na obale. Podáváme s kroupami přelité omáčkou.