Prémiový obsah
★★★
11.9K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Kroupy propláchněte na cedníku, dejte do kastrůlku , zalijte vodou asi dva centimetry nad kroupy a nechte
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Kroupy uvaříme zvlášť, se lžičkou sádla. Pak přidáme kroupy, opepříme, osolíme a důkladně promícháme
Namočený hrách uvaříme, zvlášť vaříme kroupy s troškou Vše potom promícháme s procezeným hrachem a kroupami
Den předem smícháme hrst krup, hrst fazolí, hrst čočky a hrst loupaného hrachu, tuto směs dáme do mísy
Kroupy uvaříme podle návodu na obale. Podáváme s kroupami přelité omáčkou.
Přisypeme kroupy, přilijeme vývar a víno. Vaříme, dokud kroupy nejsou měkké.
Kroupy nasypeme do hrnce a zalijeme dvojnásobkem vody Maso obereme ze žeber a spolu s kroupami a vařenými
Jakmile se tekutina zredukuje, zalijte kroupy další Jakmile budou kroupy takřka hotové, vmíchejte do nich