Prémiový obsah
★★★
12K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Kroupy propláchněte na cedníku, dejte do kastrůlku , zalijte vodou asi dva centimetry nad kroupy a nechte
Kroupy doměkka uvaříme, zeleninu nakrájíme a podusíme V zapékací míse smícháme zeleninu, kroupy, olivový
Kroupy uvaříme zvlášť, se lžičkou sádla. Pak přidáme kroupy, opepříme, osolíme a důkladně promícháme
Namočený hrách uvaříme, zvlášť vaříme kroupy s troškou Vše potom promícháme s procezeným hrachem a kroupami
Kroupy uvaříme do měkka, zvlášť uvaříme brambory, do Nakonec přidáme kroupy a podle chuti osolíme.
Propláchnuté kroupy uvaříme, zvlášť usušené houby namočíme Dochutíme kari kořením, přidáme kroupy a upravenou
Kroupy uvaříme v hrnci doměkka, přebytečnou vodu slijeme , kroupy smícháme s malou konzervou tuňáka, přidáme
Hrách uvaříme s kouskem uzené slaniny doměkka. mouku a připravíme světlou jísku, kterou s uvařenými kroupami