Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky obalené ve slanině Fazolky uvaříme doměkka.
Na pánvi opečeme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme k fazolkám.
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme fazolky a krátce opečeme.
nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájenou slaninu Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Fazolky uvaříme v osolené vodě, poté scedíme a přidáme Fazolky se slaninou přesypeme do větší mísy a zalijeme
osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme nakrájenou slaninu Poté přidáme fazolky, osolíme, opepříme a dochutíme
Slaninu nakrájíme na kostky a obojí rozložíme na plech Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
Na sádle si osmahneme cibulku a slaninu. rohlíků přidáme vejce, sůl, pepř, nastrouhanou nivu, fazolky
vytvořili tak, že jsme zabalili vždy pár uvařených fazolek do plátku slaniny.
Příprava fazolek: Fazolky uvaříme v osolené vodě doměkka Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme
Fazolky uvaříme v osolené vodě a poté smícháme s předem osmahnutou slaninou na pánvi.