Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky obalené ve slanině Fazolky uvaříme doměkka.
nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájenou slaninu Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Na pánvi opečeme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme k fazolkám.
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme fazolky a krátce opečeme.
Fazolky uvaříme v osolené vodě, poté scedíme a přidáme Fazolky se slaninou přesypeme do větší mísy a zalijeme
osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme nakrájenou slaninu Poté přidáme fazolky, osolíme, opepříme a dochutíme
Slaninu nakrájíme na kostky a obojí rozložíme na plech Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
Na sádle si osmahneme cibulku a slaninu. rohlíků přidáme vejce, sůl, pepř, nastrouhanou nivu, fazolky
vytvořili tak, že jsme zabalili vždy pár uvařených fazolek do plátku slaniny.
Příprava fazolek: Fazolky uvaříme v osolené vodě doměkka Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme
Fazolky uvaříme v osolené vodě a poté smícháme s předem osmahnutou slaninou na pánvi.