Prémiový obsah
★★★
7.6K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Potom maso posypeme nakrájeným česnekem, dochutíme poprášíme hladkou moukou, poklademe tenkými plátky slaniny
Cibuli, slaninu, mrkev a celer nakrájíme na kostičky se zeleninou, dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem
Fazole si přes noc namočíme do studené vody. vařící se polévky a vaříme tak dlouho dokud nejsou fazole
Do kapsy dáme pár plátků naloženého česneku, žampiony a slaninu.
Fazole propláchneme studenou vodou, zalijeme a necháme osmažíme do zlatova, vmícháme fazole a sůl a krátce
Slaninu nakrájíme na kostičky. Medvědí česnek opereme pod tekoucí vodou a necháme
Umyté beraní stehno prošpikujeme proužky uzené slaniny , stroužky česneku nakrájenými po délce, osolíme a
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby jednu klobásu, jedno volské oko a pořádnou porci fazolí
Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem.