Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme předem uvařené fazole chvilku všechno podusíme, přidáme hladkou mouku a kari
Fazole přes noc namočte. Pokud spěcháte, můžete využít fazole z plechovky.
Na suché pánvi opečeme koření, až se rozvoní. Kuře naporcujeme na 8 dílků. Každý kousek osolíme, opepříme
Všechny ingredience smícháme v misce a do něj naložíme drůbeží maso nakrájené na kousky. Necháme přes
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme hrášek, česnek na plátky, proužky paprik a libeček. Orestujeme,
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm
Na oleji smíchaném s máslem osmahneme všechnu očištěnou, omytou a nakrájenou zeleninu. Postupně přidáme
Přidáme kari pastu a zalijeme mlékem a vývarem. Vyjmeme citronovou trávu a ochutíme kari limetkovou