Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Fazole propláchneme, necháme ve studené vodě několik Vmícháme vařené fazole a zahustíme solamylem rozmíchaným
Zalijeme vývarem, přidáme kari koření a osolíme. Oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na
Fazole přes noc namočte. Pokud spěcháte, můžete využít fazole z plechovky.
Přidáme cukrové lusky a jablka a minutu dusíme. Přidáme kari koření, mouku a sůl a za stálého míchání
Mezitím si očistíme a nastrouháme jablka. Přidáme je na pánev a okořeníme kari kořením.
Do hrnce dáme máslo a olej, přidáme cibuli nadrobno, cuketu, lilek a brambory na kostičky a mícháme.
Na oleji opečeme pastu, zázvor, česnek, šalotku nakrájíme a přidáme. Brokolici a květák také nakrájíme