Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Přebrané a opláchnuté fazole dáme na několik hodin se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole
Na korpus rozdrtíme sušenky, smícháme s máslem a mandlemi. Směs namačkáme do máslem vymazané formy. Odložíme
Ja najprv pripravim suchu bylinkovu zmes. Ked uz varim, tak su to fofry a ked to mam dopredu nachystane
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. okyselíme nebo přisladíme, vmícháme uvařené a scezené fazole
Pak přidáme párky a dusíme 2 minuty. Přidáme pečené fazole, rajský protlak, vývar nebo jablečné
oloupeme a nakrájíme na plátky, na pánvi si opečeme párky rozprostřeme do formy, zalijeme vejci, nahoru položíme párky
Párky nařežeme na koncích obdobně jako na opékání a Potom takto nachystané párky naskládáme do zapékací