34.3K čtenářů Přidat komentář

Bretaňské fazole

40 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Přebrané a opláchnuté fazole dáme na několik hodin máčet do studené vody.
  2. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměk­ka.
  3. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, při­dáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, do­chutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme.
  • bílé fazole
  • kečup
  • olej (nebo máslo)
  • cibule
  • česnek
  • okurky (sterilované)
  • sůl
  • pepř
  • ocet

Jemný tvaroh

Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.