4 porce
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, přihoďte kolečka párků
Fazole namočíme, přidáme masox a uvaříme do měkka. Na pánvi opečeme párek.
Frankfurtskou polévku doplníme o trochu kmínu, pepře Na závěr vsypeme na kolečka nakrájené vídeňské párky
Vaříme asi 10 minut a vsypeme nakrájené párky. Vaříme do změknutí brambor, pak přidáme fazole (dala
Na sádle na pánvi opečeme na plátky nakrájené párky základu polévky přidáme předvařené brambory, opečené párky
Na sádle nebo oleji zesklovaťte najemno nakrájenou cibuli, přihoďte kolečka a orestujte. Odstavte ze