Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Dáme stranou a přidáme k tomu na kolečka nakrájené chilli scezené fazole a asi tak dvě třetiny nakrájených chilli
V hrnci na oleji orestujeme nakrájené maso na kostky, přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Vše osolíme
Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli, poté přidáme maso a opékáme dozlatova. Přidáme ostatní
Fazole propláchneme a namočíme do vody přes noc. Druhý den ji uvaříme s čerstvé vodě a vaříme asi 20
Očištěné papriky nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nasekáme. Na oleji osmahneme maso, přidáme česnek
Fazole propláchneme a namočíme do vody přes noc. Druhý den ji uvaříme s čerstvé vodě a vaříme asi 20
papriku a koření (sůl, pepř, sladkou papriku, kmín a chilli