Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Nakonec přidáme ještě plátky okurek, fazolové klíčky a jalapeňos
Nakrájejte si jalapeňos papričky na tenké plátky. rozprostřete listy salátu, plátky rajčat a krájené jalapeňos
poklademe plátky slaniny a přidáme kukuřice a kousky jalapenos
Do zapékací mísy naskládáme plátky omytých batátů. poté přidáme papričky a rybí filé. Každou vrstvu osolíme
Přidáme k masu, spolu s kukuřicí a fazolemi.
Fazole namočíme do studené vody, aby nabobtnaly a necháme Pak přidáme i fazole a dovaříme dalších 15 minut.
Maso do zipového pytlíku, přidat marinádu, nechat proležet 24 hodin. Grilovat na rozpáleném grilu mimo