Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
Nejprve přichystáme papriky na naplnění.
1 h 20 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku
Fazole namočíme do studené vody přes noc, druhý den Cibuli nakrájíme, zpěníme na másle, přidáme papriku
Paprikám uřízneme vršek, vyjmeme semeník a opatrně Papriky naplníme masovou směsí a upěchujeme.
Papriky opláchneme, odkrojíme jim vršky a odstraníme Papriky naplníme směsi asi do ¾.
U paprik seřízneme špičku, dobře očistíme a odstraníme Takto připravené papriky plníme masovou směsí a přiklopíme
na plnění - vršky odřízneme, vnitřky vydlabeme. Rajčata i papriky vyskládáme do zapékací mísy, do masové
U paprik seřízneme špičku, dobře očistíme a odstraníme Takto připravené papriky plníme masovou směsí a přiklopíme
Směs propracujeme a naplníme do připravených paprik Papriky naskládáme do pekáče a zalijeme 200 ml vody
Papriky rozřízneme podélně a naplníme bulgurovou směsí