Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Fazole namočíme do studené vody přes noc, druhý den Cibuli nakrájíme, zpěníme na másle, přidáme papriku
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku
Paprikám uřízneme vršek, vyjmeme semeník a opatrně Papriky naplníme masovou směsí a upěchujeme.
U paprik seřízneme špičku, dobře očistíme a odstraníme Takto připravené papriky plníme masovou směsí a přiklopíme
Papriky opláchneme, odkrojíme jim vršky a odstraníme Papriky naplníme směsi asi do ¾.
Papriky očistíme, vyřízneme z nich semeníky a omyjeme Do každé papriky dáme půl lžičky vegety.
Omyjeme a očistíme papriky. Papriky vypláchneme zevnitř a plníme masovou směsí.
Papriky omyjeme, odřízneme vršek, zbavíme semeníků Potom dušené papriky vyjmeme, do šťávy nalijeme mléko
Papriky omyjeme, zbavíme je semeníků, cukety, lilek olej, osolíme, opepříme, omáčku nalijeme do mísy k paprikám