Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku
Fazole namočíme do studené vody přes noc, druhý den Cibuli nakrájíme, zpěníme na másle, přidáme papriku
Paprikám uřízneme vršek, vyjmeme semeník a opatrně Papriky naplníme masovou směsí a upěchujeme.
Papriky opláchneme, odkrojíme jim vršky a odstraníme Papriky naplníme směsi asi do ¾.
U paprik seřízneme špičku, dobře očistíme a odstraníme Takto připravené papriky plníme masovou směsí a přiklopíme
Papriky rozřízneme podélně a naplníme bulgurovou směsí
udušenou rýži, dobře promícháme a naplníme tím vyčištěné papriky půlku dáme do kastrólu a uložíme na něj naplněné papriky
Směsí naplníme papriky. cibulku, rajčata a přidáme spolu s máslem do formy k paprikám