Prémiový obsah
★★★
3.5K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Fazole přebereme, opereme a namočíme do studené vody másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme papriku
Fazole namočíme do studené vody přes noc, druhý den Cibuli nakrájíme, zpěníme na másle, přidáme papriku
Paprikám uřízneme vršek, vyjmeme semeník a opatrně Papriky naplníme masovou směsí a upěchujeme.
Papriky opláchneme, odkrojíme jim vršky a odstraníme Papriky naplníme směsi asi do ¾.
U paprik seřízneme špičku, dobře očistíme a odstraníme Takto připravené papriky plníme masovou směsí a přiklopíme
Papriky očistíme, odřízneme horní část a odstraníme Mozzarellu nakrájíme na kostičky a poklademe na papriky
Papriky rozřízneme podélně a naplníme bulgurovou směsí
Směsí naplníme papriky. cibulku, rajčata a přidáme spolu s máslem do formy k paprikám