Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Zelené vrcholky z pórku očistíme a nakrájíme. Spolu se stonky petržele, bylinkami a kořením je svážeme
Kroupy necháme nabobtnat ve vodě nebo ve vývaru. Poté uvaříme doměkka. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme
Do mísy, kde máte uvařené kroupy, nastrouhejte sýr, přidejte vajíčka, hořčici, prolisovaný česnek, lahůdkové
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem
žloutky, nakrájenou šalotkou a ostatními surovinami na karbanátek Důkladně promícháme a vytvarované karbanátky opečeme
To pomůže, aby karbanátky nebyly příliš mokré. Pokud máte silnější karbanátky, můžete po osmažení
Ze směsi vytvarujeme podlouhlé karbanátky, v misce Karbanátky potíráme během grilování olejovou směsí