Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Zelené vrcholky z pórku očistíme a nakrájíme. Spolu se stonky petržele, bylinkami a kořením je svážeme
Kroupy necháme nabobtnat ve vodě nebo ve vývaru. Poté uvaříme doměkka. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme
Do mísy, kde máte uvařené kroupy, nastrouhejte sýr, přidejte vajíčka, hořčici, prolisovaný česnek, lahůdkové
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
žloutky, nakrájenou šalotkou a ostatními surovinami na karbanátek Důkladně promícháme a vytvarované karbanátky opečeme