Prémiový obsah
★★★
7K čtenářů
Umytý hrách a kroupy uvaříme s uzeným masem a vše společně rozmačkáme nebo pomeleme.
50 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Zelené vrcholky z pórku očistíme a nakrájíme. Spolu se stonky petržele, bylinkami a kořením je svážeme
Kroupy necháme nabobtnat ve vodě nebo ve vývaru. Poté uvaříme doměkka. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem
Do mísy, kde máte uvařené kroupy, nastrouhejte sýr, přidejte vajíčka, hořčici, prolisovaný česnek, lahůdkové
Vytvarujeme karbanátky a napícháme na špejle a pečeme Podáváme společně s karbanátky.
Maso dáme do mísy a přidáme na oleji zpěněnou nadrobno nakrájenou cibuli. Poté prolisujeme česnek, osolíme