Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Zelené vrcholky z pórku očistíme a nakrájíme. Spolu se stonky petržele, bylinkami a kořením je svážeme
Kroupy necháme nabobtnat ve vodě nebo ve vývaru. Poté uvaříme doměkka. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme
Do mísy, kde máte uvařené kroupy, nastrouhejte sýr, přidejte vajíčka, hořčici, prolisovaný česnek, lahůdkové
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
žloutky, nakrájenou šalotkou a ostatními surovinami na karbanátek Důkladně promícháme a vytvarované karbanátky opečeme
To pomůže, aby karbanátky nebyly příliš mokré. Pokud máte silnější karbanátky, můžete po osmažení