Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Zelené vrcholky z pórku očistíme a nakrájíme. Spolu se stonky petržele, bylinkami a kořením je svážeme
Kroupy necháme nabobtnat ve vodě nebo ve vývaru. Poté uvaříme doměkka. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme
Do mísy, kde máte uvařené kroupy, nastrouhejte sýr, přidejte vajíčka, hořčici, prolisovaný česnek, lahůdkové
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem
žloutky, nakrájenou šalotkou a ostatními surovinami na karbanátek Důkladně promícháme a vytvarované karbanátky opečeme
To pomůže, aby karbanátky nebyly příliš mokré. Pokud máte silnější karbanátky, můžete po osmažení
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu