Prémiový obsah
★★★
6.9K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Zelené vrcholky z pórku očistíme a nakrájíme. Spolu se stonky petržele, bylinkami a kořením je svážeme
Kroupy necháme nabobtnat ve vodě nebo ve vývaru. Poté uvaříme doměkka. Cibuli, česnek a zeleninu nakrájíme
Plech potřeme olejem, rukou tvarujeme menší karbanátky Křupavé karbanátky z krup podáváme se zeleninovým salátem
Do mísy, kde máte uvařené kroupy, nastrouhejte sýr, přidejte vajíčka, hořčici, prolisovaný česnek, lahůdkové
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
Do namletého masa přidáme prolisovaný česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření, vejce a strouhanku
Papriky nakrájíme na kousky a osmahneme na pánvi. Přidáme k masu. Maso okořeníme podle chuti a z hmoty