189 čtenářů
15 m
redakceTerka
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Polovinu hrášku rozmixujeme s lučinou, poté přidáme bazalkové listy, parmazán, sůl a pepř. Promícháme
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými listky
Podáváme s čerstvým pečivem a obložíme sýrem a kousky ředkviček
Ředkvičky omyjeme, pórek očistíme a obojí nakrájíme Pomazánka bude trochu hustší, ale do druhého dne zřídne