151 čtenářů
15 m
redakceTerka
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Polovinu hrášku rozmixujeme s lučinou, poté přidáme bazalkové listy, parmazán, sůl a pepř. Promícháme
Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými listky
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Podáváme s čerstvým pečivem a obložíme sýrem a kousky ředkviček
Pomazánku podáváme namazanou na čerstvém chlebu a poklademe natenko nakrájenými ředkvičkami.