187 čtenářů
15 m
redakceTerka
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými listky
Polovinu hrášku rozmixujeme s lučinou, poté přidáme bazalkové listy, parmazán, sůl a pepř. Promícháme
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Podáváme s čerstvým pečivem a obložíme sýrem a kousky ředkviček
máslo natíráme na plátky chleba a zdobíme nakrájenými ředkvičkami