189 čtenářů
15 m
redakceTerka
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Polovinu hrášku rozmixujeme s lučinou, poté přidáme bazalkové listy, parmazán, sůl a pepř. Promícháme
Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými listky
Podáváme s čerstvým pečivem a obložíme sýrem a kousky ředkviček
Ředkvičky si nastrouháme najemno, vymačkáme, pažitku pepřem, podáváme s čerstvým pečivem a ozdobíme plátky ředkviček