6 čtenářů
15 m
redakceTerka
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Podáváme s čerstvým pečivem a obložíme sýrem a kousky ředkviček
Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými listky
Polovinu hrášku rozmixujeme s lučinou, poté přidáme bazalkové listy, parmazán, sůl a pepř. Promícháme
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Ředkvičky omyjeme, pórek očistíme a obojí nakrájíme Pomazánka bude trochu hustší, ale do druhého dne zřídne