112 čtenářů
15 m
redakceTerka
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými listky
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Polovinu hrášku rozmixujeme s lučinou, poté přidáme bazalkové listy, parmazán, sůl a pepř. Promícháme
Podáváme s čerstvým pečivem a obložíme sýrem a kousky ředkviček
máslo natíráme na plátky chleba a zdobíme nakrájenými ředkvičkami