Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Do hráškové pasty přidáme ostatní suroviny a promícháme Dochutíme podle vlastní chuti a pomazánku natíráme
Nasekaný koriandr nasypeme do misky spolu s medem, citronovou šťávou, olejem a vše osolíme a opepříme
Promícháme a natíráme na opečenou bagetu. Zbylým hráškem bagetu posypeme.
Všechny suroviny na přípravu pomazánky dáme do mixéru
Hrášek povaříme dva minuty, poté prudce zchladíme. Přidáme česnek, lučinu, pomazánkové máslo, mátu, sůl
Opečte na grilovací pánvi nebo v toustovači plátky bagety Natřete je pomazánkou, ozdobte zbylými mátovými lístky
Hrášek povaříme dvě minuty, poté prudce zchladíme. Přidáme česnek, lučinu, pomazánkové máslo, mátu, sůl
rozdělte na čtyři bochánky, ze kterých vytvarujte bagety Vykynuté bagety potřete vejcem smíchaným s trochou
Spoj dobře uzavřeme a bagety přeneseme na připravený Po upečení necháme bagety vychladnout na mřížce.
V míse promícháme všechny mouky se solí. Droždí rozmícháme v trošce vlažné vody, do které přidáme med