11 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Konzervu fazolí scedíme a zelí prolijeme vodou. Polévku zahustíme instantní pohankovou kaší.
Postup přípravy receptu Nejřív si uvařím fazolky, které jsem den předtím namočila do vody.
Postup přípravy receptu Droby bez jater umyjeme, dáme do hrnce, zalejeme vodou a uvedeme do varu.Z polévky
Čisté, asi den namočené fazole vaříme ve stejné vodě Do fazolové polévky můžeme přidat kořenovou zeleninu
Druhý den je v téže vodě uvaříme. Polévku vaříme až jsou fazole a maso měkké.
Fazole můžeme namočit s kořením den předen, aby rychleji Druhy den je zalijeme smetanou s rozšlehanou moukou
druhý den ve stejné vodě společně s bobkovým listem Ve 100 ml fazolového vývaru dobře rozmícháme mouku
Fazole namočíme přes noc do vody, druhý den vodu slijeme nasekaný česnek, bazalku, petrželku, vložíme do polévky
Druhý den fazole scedíme, dáme do hrnce a zalejeme V trošce vody rozmícháme mouku a nalejeme do polévky
Fazole propláchneme a den předem si namočíme do studené Druhý den ji uvaříme doměkka.