29 čtenářů
30 m
anet.ruzicka
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Očištěné fazolky povaříme v osolené vodě. Hotové fazolky scedíme a necháme je vychladnout. Potom fazolky
Umytou a očištěnou fazolku nakrájenou na šikmo uvaříme v osolené vodě. Scedíme a dáme do mísy. Cibuli
Salát nakrájíme na kousky, zbylou zeleninu omyjeme Do salátu se zeleninou přilijeme zálivku, přidáme opečenou
posypané nastrouhaným tvrdým sýrem, můžeme přidat i opečenou
V hrnci přivedeme k varu vodu. Přidáme fazolky rozpůlené a zbavené stopek. Jakmile fazolky změknou, scedíme
Fazolky si povaříme v osolené vodě, necháme vychladnout. Smícháme si fazolky, nakrájenou broskev, mandle
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Poté přidáme
Do smetany zašleháme olej a ochutíme ji solí, octem ozdobené volským okem, přelité zálivkou ze zakysané smetany
Slaninu narežeme na kocky a vyškvaríme. Na výpeku zo slaniny orestujeme nadrobno narezanú cibuľu
Slaninu nakrájíme na kostičky a na mírném ohni do křupava Pak salát kostičkami slaniny posypeme, ozdobíme nasekanou
Slaninu nakrájíme také na kostky. Kaši podáváme s chlebem, sterilovanou okurkou a opečenou