Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Nakonec přidáme fazole z konzervy a promícháme. Dochutíme solí a pepřem a smícháme s uvařenou rýží.
Rýži uvaříme v slané vodě. Zvlášť uvaříme asi 30 minut obilí a zvlášť fazole doměkka
Rýži si uvaříme dle návodu ve vývaru, papriky nakrájíme Až směs změkne, přidáme rýži, fazole a promícháme.
Rýži ve vodě pomalu uvaříme doměkka a necháme vychladnout Orestujeme, potom promícháme s uvařenou rýží, osolíme
Rýži opečeme, rozdrobíme kostku bujónu, osolíme zalijeme rozmražený špenát, krátce podusíme a vmícháme do hotové rýže
Dvojnásobné množství vody vzhledem k rýži osolíme a Do hrznce nasypeme rýži, zalijeme olejem a za stálého
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě. nakrájíme na nudličky, podusíme na másle a vmícháme do rýže