9.3K čtenářů Přidat komentář

Fazole s kyselým zelím

45 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Fazole přes noc namočíme do studené vody a uvaříme doměkka.
  2. Cibuli nakrájíme na kostky a zpěníme na tuku, přidáme nakrájenou klobásu, slaninu a osmažíme.
  3. Přidáme spařená, oloupané a nakrájená rajčata, osolíme, okořeníme a podle chuti osladíme a dokyselíme.
  4. Dusíme doměkka, promícháme s fazolemi a zjemníme smetanou.
  • fazole
  • anglická slanina
  • kyselé zelí
  • klobása
  • tuk
  • cibule
  • mouka (hladká)
  • smetana (kysaná)
  • česnek
  • sůl

Skvrny od čokolády

Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.

U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.

Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.