Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
opečeme ho na oleji velké zapékací míse dozlatova, zelí Zakryjeme zbylým zelím a kořením.
Zelí osolíme, brambory nakrájíme na tenké plátky, osolíme Do formy dáváme brambory, zelí na střídačku a mezi
Zelí vytáhneme na síto a necháme ho důkladně okapat Potom zelí ostrým nožem na prkýnku nasekáme na malé
Kyselé zelí propláchneme, zalijeme vodou, jemně osolíme Pak je přidáme do zelí s vodou, šunku nakrájíme na
Nasekanou cibuli opražíme na tuku, přidáme nasekané kyselé zelí, uvařené halušky a společně promícháme.
orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kyselé zelí, nastrouhaný česnek, posypeme mletou červenou
Kyselé zelí slijeme a necháme okapat, pak ho mírně Na omáčku rozděláme smetanu s kyselou smetanou a vejci
Fazole namočíme přes noc do studené vody a uvaříme Povaříme a přidáme kyselou smetanu.
Zatím nakrájejte zelí, dejte ho do hrnce, podlijte Až bude maso hotové, přidejte k němu zelí a na plotně
Zelí nakrájíme a dáme ho vařit do osolené vody. zaprášíme ji moukou, rozředíme trochou vody a přilijeme k zelí