4.6K čtenářů
Jehněčí maso důkladně omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.
2 h
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Jehněčí maso důkladně omyjeme, osušíme, nakrájíme na Spolu se zeleninou ji přidáme k masu a dusíme přibližně
Jehněčí maso důkladně omyjeme, osušíme, nakrájíme Spolu se zeleninou ji přidáme k masu a dusíme přibližně
Jehněčí maso pokrájíme na kostky. Přidáme kmín, jehněčí a dál smažíme.
Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Zahuštěné jehněčí ještě chvíli povaříme.
Olivový olej rozpálíme v hrnci, maso důkladně opečeme Zalijeme zeleninovým základem, krátce povaříme a vložíme jehněčí
Maso rozsekáme na kousky, opláchneme a osmažíme na Když je maso téměř měkké, vmícháme houby nakrájené
Jehněčí maso nasekáme na kousky, orestujeme dorůžova Při dušení maso občas zamícháme a podléváme trochou
Pak přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, zalijeme Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme
Maso z vykostěné jehněčí kýty zbavené loje nakrájíme velké, aby se do nich dalo zabalit několik kousků masa