Prémiový obsah
★★★
13.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
sádle orestujeme nakrájenou cibuli.Přidáme nakrouhané zelí , kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme
Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí. pokrájenou cibuli dožluta, přidáme na nudličky nakrájené zelí
Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot Salát z červeného zelí podáváme chlazený.
Do velké mísy nakrouháme červené zelí. Zelí by mělo být ponořené do nálevu.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Zelí omyjte a nakrájejte ho na tenké nudličky, ty potom
Do druhého hrnce vyklopíme červené sterilované zelí Závitky podáváme s červeným zelím a bramborovými noky
Poté zaprášíme moukou a přidáme zelí, dusíme doměkka buď na malé kostečky nebo nastrouháme a přidáme do zelí