Prémiový obsah
★★★
13.9K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Poté přidáme nakrájené zelí, cukr, ocet, kmín, víno Zelí 2 minuty restujeme a poté přilijeme vývar.
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
sádle orestujeme nakrájenou cibuli.Přidáme nakrouhané zelí , kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme
Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot Salát z červeného zelí podáváme chlazený.
Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí. pokrájenou cibuli dožluta, přidáme na nudličky nakrájené zelí
Do velké mísy nakrouháme červené zelí. Zelí by mělo být ponořené do nálevu.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Zelí omyjte a nakrájejte ho na tenké nudličky, ty potom
s cukrem a solí, promícháme aby zelí změklo. Šťávu svaříme s nasekanými ořechy a zelím.