Prémiový obsah
★★★
13.8K čtenářů
Fazole namočíme přes noc do vody a druhý den je ve stejné vodě uvaříme do měkka.
1 h
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Zelí slijte (nálev zatím uschovejte) a pokrájejte. Podávejte se zelím a bramborovým knedlíkem.
sádle orestujeme nakrájenou cibuli.Přidáme nakrouhané zelí , kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolíme
Než se kachna upeče, připravíme si červené zelí. pokrájenou cibuli dožluta, přidáme na nudličky nakrájené zelí
Hlávku červeného zelí omyjeme, zbavíme případných nečistot Salát z červeného zelí podáváme chlazený.
Do velké mísy nakrouháme červené zelí. Zelí by mělo být ponořené do nálevu.
Fazole namočíme přes noc do studené vody a pak uvaříme Přidáme fazole, osolíme, opepříme a přidáme majoránku
Do druhého hrnce vyklopíme červené sterilované zelí Závitky podáváme s červeným zelím a bramborovými noky
Horkou vodou přelijeme zelí, aby ztratilo štiplavost V míse vyšleháme zelí s mrkví a všechny ingredience