Pohanku přes noc namočíme a druhý den ve stejné vodě uvaříme doměkka. Čerstvé houby pokrájíme a na cibulce
vývaru a ostatní přísady a zpracujeme, vytvoříme karbanátky
Rukama z těsta vytvoříme karbanátky, které obalujeme
osolené vody, krátce podusíme, pak scedíme, rukou z ní Na prkénku posypaném strouhankou utvoříme karbanátky
zeleninou a strouhankou do směsi, jakou známe na klasické karbanátky 6 min z každé strany, aby se karbanátek propekl i vevnitř.Podáváme
Špaldovou lámanku uvaříme dle návodu, brokolici i květák povaříme na růžičky ve slané vodě, zeleninu
Poté přidáme nabobtnanou Soja Vitu a vločky. Poté ze směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve
Směs důkladně promícháme a nakonec z ní vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance.
Ze zeleninové směsi udělejte 25 karbanátků, obalte Karbanátky vyjměte a dejte na papírovou utěrku. 3.
Do vody přidáme vegetu dle chuti a nebo můžeme dát 2 kostky zeleninového masoxu.Do uvařené zeleniny s vodou
Navlhčenýma rukama tvoříme z těsta karbanátky silné Podáváme se zeleninovým salátem.
(cca 8-10 kusů). jako je bramborová kaše, vařené brambory, rýže nebo zeleninový
Důkladně promícháme a vytvarované karbanátky opečeme osolíme, zalijeme vývarem a za průběžného míchání 20
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte
Hmotu osolíme, opepříme a vyvarujeme karbanátky, které Dip podáváme s karbanátky a citronem.