Marinovaná krkovice V misce smícháme hořčici, světlé pivo, 4 rozmáčknuté stroužky česneku a na plátky nakrájenou
Před podáváním můžeme ozdobit klínkem citrónu a nasekanou
připravenou cibulí a česnekem nakonec obsah pekáčku zalijte pivem
Plátky krkovičky osolíme, opepříme a naložíme do marinády Na pánvi opečeme krkovičku z obou stran a podáváme
Žebírka potřeme ze všech stran marinádou a necháme v chladnu odležet nejméně 2 hodiny. Pak pečeme v troubě
Vepřové maso si nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme naložíme do směsi oleje, utřeného česneku a šťávy ze 2 citronů
Příprava marinády: Smícháme si pivo, cukr, nastrouhaný Pečení: Druhý den dáme do pekáče a podlijeme pivem.
MAso očistíme, dáme do pekáčku podlijeme 2 dl piva Postupně podléváme pivem.
zázvor, česnek a chilli a potřeme maso, které necháme marinovat
Krkovici rozřízneme, rozklepeme, nasolíme, přidáme nakrájené na drobno. hotovou směsí naplníme rozklepanou krkovici
Vykostěné maso osolíme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, dáme na pekáč, přelijeme vodou, přikryjeme
Plátek masa osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi s olejem z obou stran. K masu přidáme nakrájený česnek
které přes noc nebo alespoň na několik hodin dáme marinovat
Krkovici očistíme, omyjeme a osušíme. a přilijeme tmavé pivo.