Čerstvé hrušky oloupeme a rozkrojíme. Vyjmeme jádřince a hrušky narovnáme na talířky.
uvaříme podle návodu na obale, ke konci varu přidáme vanilkovou Poté pocukrujeme a podáváme ozdobené hruškami.
žloutkový krém a navrstvíme zkaramelizované hrušky Zkaramelizované hrušky: Hrušky oloupeme, nakrájíme
Hrušky omyjeme, rozkrojíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců Hrušky s vanilkovým krémem podáváme s oplatkou nebo
Kostky hrušky rozložíme na plech, posypeme je skořicí přidáme hřebíček, badyán a muškátový oříšek a pečeme při
Poté přidáme vanilkový cukr, ořechy a vejce. Košíčky upečeme ve vyhřáté troubě při 170°C asi 10
Rozpuštěné máslo smícháme s moukou, citronovou kůrou a špetkou soli. Přidáme cukr, vejce, mléko a zapracujeme
Nakonec ozdobíme krémem. Příprava krému: Vyšleháme mascarpone se smetanou, vanilkovým
V mléce rozšleháme 2 lžíce cukru, vanilkový pudink krámem a ozdobíme topingem.
na plát, krájíme na trojúhelníky, které pokryjeme krémem
při servírování hrušky polijeme. Při servírování hrušky ohřejeme, polijeme je horkým
tím hrušky při servírování polijeme. Při servírování hrušky hřejeme, polijeme je horkým
Hrušky zbavíme jadřinců a šlupky a nakrájíme na menší Na těsto navrstvíme připravené kousky hrušek a nakonec
Hrušky oloupeme, pak je podélně rozpůlíme a lžičkou Navrch rozložíme hrušky.
hrnci svaříme smetanu s cukrem a přidáme vnitřek vanilkového Pečeme při 150°C asi 40 minut.
Při pečení šneků připravíme polevu – suroviny na ni
Mezitím uvaříme pudink, osladíme vanilkovým cukrem, vmícháme žloutky a krém rozetřeme na korpus.
Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým extraktem do Na krém vyšleháme ve vodní lázni čokoládu, máslo, vanilkový
Příprava těsta: Mouku prosejeme s cukry a solí, přidáme máslo, žloutky a vypracujeme hladké těsto. Těsto