Tip: Pokud máme rádi pálivější chutě, nahradíme sladkou papriku pálivou.
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Oloupané okurky nastrouháme, zbavíme vody apřidáme ostatní suroviny. Smícháme a podáváme vychlazené k
V mixéru rozmixujeme vypeckované olivy a přidáme smítky bazalky. Přidáme olej a česnek. Nakonec podle
V misce smícháme tuňáka, oloupaný česnek, olej a smetanu. Vše rozmixujeme dohladka. Podle chuti osolíme
V mice rozmixujeme tuňáka, oloupaný česnek, smetanu, olej, kapary a limetkovou šťávu. Podle chuti osolíme
Avokádo si oloupeme a nakrájíme na malé kousky, cibulky najemno, česnek prolisujeme. Vše si poté smícháme
Vezmeme bylinky, opereme a všechny nakrájíme najemno. Tvaroh dáme do misky a postupně vmícháme bylinky
Brynzu dáme do misky a přidáme k ní smetanu ke šlehání. Dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem. Oprané
V míse smícháme hořčici s majonézou. Dle chuti dochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit a podáváme k masu
Bagety nakrájíme na kolečka a potřeme Lučinou. Ozdobíme špenátem, ředkvičkami, šunkou, sýrem atd. podle
Smícháme mouku, koření, skořici, 1 vejce olej a med. Vypracujeme těsto, které nebude lepit. Vyválíme