Tip: Pokud máme rádi pálivější chutě, nahradíme sladkou papriku pálivou.
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vezmeme bylinky, opereme a všechny nakrájíme najemno. Tvaroh dáme do misky a postupně vmícháme bylinky
Brynzu dáme do misky a přidáme k ní smetanu ke šlehání. Dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem. Oprané
Avokádo si oloupeme a nakrájíme na malé kousky, cibulky najemno, česnek prolisujeme. Vše si poté smícháme
Oloupané okurky nastrouháme, zbavíme vody apřidáme ostatní suroviny. Smícháme a podáváme vychlazené k
V mice rozmixujeme tuňáka, oloupaný česnek, smetanu, olej, kapary a limetkovou šťávu. Podle chuti osolíme
V misce smícháme tuňáka, oloupaný česnek, olej a smetanu. Vše rozmixujeme dohladka. Podle chuti osolíme
V mixéru rozmixujeme vypeckované olivy a přidáme smítky bazalky. Přidáme olej a česnek. Nakonec podle
V míse smícháme hořčici s majonézou. Dle chuti dochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit a podáváme k masu
Na fazolový dip si připravíme grilované či pečené Luxusní fazolový dip podáváme k namáčení slaných tyčinek
Ve větší míse vyšleháme vejce, přidáme mléko a olej. Smícháme všechny suché suroviny a nakrájené ovoce