Tip: Pokud máme rádi pálivější chutě, nahradíme sladkou papriku pálivou.
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Oloupané okurky nastrouháme, zbavíme vody apřidáme ostatní suroviny. Smícháme a podáváme vychlazené k
V misce smícháme tuňáka, oloupaný česnek, olej a smetanu. Vše rozmixujeme dohladka. Podle chuti osolíme
V mixéru rozmixujeme vypeckované olivy a přidáme smítky bazalky. Přidáme olej a česnek. Nakonec podle
V mice rozmixujeme tuňáka, oloupaný česnek, smetanu, olej, kapary a limetkovou šťávu. Podle chuti osolíme
Avokádo si oloupeme a nakrájíme na malé kousky, cibulky najemno, česnek prolisujeme. Vše si poté smícháme
Vezmeme bylinky, opereme a všechny nakrájíme najemno. Tvaroh dáme do misky a postupně vmícháme bylinky
Brynzu dáme do misky a přidáme k ní smetanu ke šlehání. Dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem. Oprané
V míse smícháme hořčici s majonézou. Dle chuti dochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit a podáváme k masu
Nejprve si smícháme vločky a chia semínka s 50 ml teplé vody. Poté přidáme ostatní suroviny a vypracujeme
Smícháme mouku, koření, skořici, 1 vejce olej a med. Vypracujeme těsto, které nebude lepit. Vyválíme