Tip: Pokud máme rádi pálivější chutě, nahradíme sladkou papriku pálivou.
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
V mice rozmixujeme tuňáka, oloupaný česnek, smetanu, olej, kapary a limetkovou šťávu. Podle chuti osolíme
V mixéru rozmixujeme vypeckované olivy a přidáme smítky bazalky. Přidáme olej a česnek. Nakonec podle
V misce smícháme tuňáka, oloupaný česnek, olej a smetanu. Vše rozmixujeme dohladka. Podle chuti osolíme
V míse smícháme hořčici s majonézou. Dle chuti dochutíme solí a pepřem. Dáme vychladit a podáváme k masu
Avokádo si oloupeme a nakrájíme na malé kousky, cibulky najemno, česnek prolisujeme. Vše si poté smícháme
Vezmeme bylinky, opereme a všechny nakrájíme najemno. Tvaroh dáme do misky a postupně vmícháme bylinky
Brynzu dáme do misky a přidáme k ní smetanu ke šlehání. Dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem. Oprané
Bagety nakrájíme na kolečka a potřeme Lučinou. Ozdobíme špenátem, ředkvičkami, šunkou, sýrem atd. podle
Ve větší míse vyšleháme vejce, přidáme mléko a olej. Smícháme všechny suché suroviny a nakrájené ovoce
Smícháme mouku, koření, skořici, 1 vejce olej a med. Vypracujeme těsto, které nebude lepit. Vyválíme