Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Jáhly spaříme a dáme je vařit do osoleného vařícího zeleninového Jáhly podáváme s vařenými sójovými boby a posypané
Zeleninový salát se sójovými boby zalijeme zálivkou Zeleninový salát se sójovými boby podáváme s čerstvým
Granulát dáme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Poté ho ještě 15
Sójové kostky s omáčkou dáme do hrnce. Sójové kostky povaříme asi 10 minut.
Granulát dáme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Poté ho ještě 15
Granulát dáme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Poté ho ještě 15
Granulát dáme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a necháme nabobtnat alespoň půl hodiny. Poté ho ještě 15
Omáčku připravíme takto: Na oleji osmažíme nakrájenou
Do zeleniny vmícháme omáčku a za občasného zamíchání Hotovou rýži podáváme s omáčkou.
Jemné orestujeme cibulku, mrkev a fazolky a s tekutinou a solí dusíme. Když je zelenina měkká, přidáme