Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Zalijeme vodou a přidáme rajský protlak, bobkový list Nakonec přidáme uvařené fazole, špetku skořice a na
Maso očistíme, omyjeme a pak ho ze všech stran opečeme na polovině přepuštěného másla. Přidáme přepůlenou
Na teflonové pánvi potřené olejem necháme zesklovatět na jemno nakrájenou šalotku. Přidáme na malé kostičky
Cibuli oloupeme a rajčata omyjeme, nakrájíme na čtvrtiny přidáme koření dáme do kastrolu a uvaříme do
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Brambory uvaříme doměkka ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do olejem vymaštěného pekáče střídavě
Cibuli oloupeme, najemno nasekáme a osmažíme na rozpáleném oleji. Po chvíli přidáme nastrouhanou mrkev
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, pokrájíme na malé
Fazole a kroupy uvaříme ve vodě se lžičkou sádla. Slaninovou směsí rajské fazole ozdobíme při podávání
Rozpustíme máslo, přidáme mouku a opražíme, vznikne nám jíška. Přimícháme protlak a zalijeme vodou. Přidáme