Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Pomeranče zbavíme s pomocí nože slupky a vyfiletujeme je na jednotlivé dílky dužiny. Šťávu z pomeranče
Fazolové lusky očistíme a spaříme ve vroucí vodě (stačí 3 minuty). Dáme do mísy. Osolíme, opepříme
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na poloviny. Lusky hrášku očistíme a nakrájíme na menší dílky.
Misce smícháme skořici, papriku, hřebíček, muškátový oříšek, mletý koriandr, Kardamon, kurkumu a chilli
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Přidáme papriku,
Na sádle dáme zpěnit drobně nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme trochu sladké papriky
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme. Po chvilce
Guláš zahustíme vydlabanou střídkou chleba, přidáme Hotový guláš podáváme ve vydlabaném chlebu.