Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Pomeranče zbavíme s pomocí nože slupky a vyfiletujeme je na jednotlivé dílky dužiny. Šťávu z pomeranče
Fazolové lusky očistíme a spaříme ve vroucí vodě (stačí 3 minuty). Dáme do mísy. Osolíme, opepříme
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na poloviny. Lusky hrášku očistíme a nakrájíme na menší dílky.
Na sádle dáme zpěnit drobně nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme trochu sladké papriky
Misce smícháme skořici, papriku, hřebíček, muškátový oříšek, mletý koriandr, Kardamon, kurkumu a chilli
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Přidáme papriku,
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme. Po chvilce
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme
Guláš zahustíme vydlabanou střídkou chleba, přidáme Hotový guláš podáváme ve vydlabaném chlebu.