Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Pomeranče zbavíme s pomocí nože slupky a vyfiletujeme je na jednotlivé dílky dužiny. Šťávu z pomeranče
Fazolové lusky očistíme a spaříme ve vroucí vodě (stačí 3 minuty). Dáme do mísy. Osolíme, opepříme
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na poloviny. Lusky hrášku očistíme a nakrájíme na menší dílky.
Misce smícháme skořici, papriku, hřebíček, muškátový oříšek, mletý koriandr, Kardamon, kurkumu a chilli
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a gulášové koření, promícháme. Po chvilce
Na sádle dáme zpěnit drobně nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme. Přidáme trochu sladké papriky
V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Přidáme papriku,
Guláš zahustíme vydlabanou střídkou chleba, přidáme Hotový guláš podáváme ve vydlabaném chlebu.
Fazolky namočíme přes noc do vody. Druhý den přidáme bobkový list a fazolky uvaříme doměkka. Maso vaříme