Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Pomeranče zbavíme s pomocí nože slupky a vyfiletujeme je na jednotlivé dílky dužiny. Šťávu z pomeranče
Fazolové lusky očistíme a spaříme ve vroucí vodě (stačí 3 minuty). Dáme do mísy. Osolíme, opepříme
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na poloviny. Lusky hrášku očistíme a nakrájíme na menší dílky.
Pak obsah pánve přidáme do měkkého guláše, promícháme V hrnku s vodou rozmícháme mouku a guláš zahustíme.
Nejdříve oloupeme a nakrájíme cibuli a na oleji nebo sádle ji osmahneme dozlatova. Pak přidáme na větší
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji nahrubo a na části oleje osmažíme dozlatova. Po chvilce snížíme teplotu