Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Ty jsou skvělým jarním receptem, který se jistě stane Se zeleninou jsou navíc ideálním společníkem jarního
Proč právě červená řepa? V zásadě existují dva typy řepy- cukrová řepa a stolní řepa. Cukrová řepa se
Červenou řepu + jablko + mrkev nahrubo nastrouháme a přidáme zbytek-dýni, kustovnici, zázvor, skořici
Zeleninu nadrobno nakrájíme, osolíme, opepříme a zakápneme olivovám olejem. Necháme chvilku odležet
Zelí překrájíme a dáme do misky, přidáme k němu nahrubo nastrouhaná jablka (neloupaná), nastrouhané mrkve
Mrkve oškrábeme, jablka zbavíme jářinců a pomeranče s citrónem oloupeme. Vše vložíme do odšťavňovače
Želatinu připravíme dle návodu, tvaroh smícháme s lučinou, přidáme šťávu, šlehačku a dvě lžíce cukru.
Každou tortillu pomažeme lžící smetany. Přidáme po plátku eidamu, šunky a brokolici rozdrobenou na malé
Smícháme si žloutky, mléko, cukr, olej, mouku, citronovou kůru a vaříme, dokud nám nevznikne hustý krém