9 čtenářů Přidat komentář

Jarní vitamínová bomba

45 m

Avatar of redakceTerka

redakceTerka

@redakceterka

Postup receptu

  1. Čočku zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut.
  2. Mezitím si šalotku nakrájíme na kolečka a orestujeme na oleji.
  3. Přidáme nakrájenou klobásu a uchováváme v teple.
  4. V míse si smícháme scezenou čočku, šalotku s klobásou a ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
  5. Nakonec lehce vmícháme rukolu.
  6. Na každou porci dáme kousky lososa.
  7. Posypeme granatovým jablkem a přidáme ještě kousky rajčete.
  • 2 ks šalotka
  • 3 lžíce máslo
  • 250 g čočka (červená)
  • 400 l vývar (zeleninový)
  • 1 ks klobása
  • 4 plátek slanina
  • rukola
  • losos (grilovaný)
  • citron
  • granatové jablko
  • sůl
  • pepř
  • rajčátka (cherry)

Skvrny od čokolády

Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.

U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.

Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.