Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Ty jsou skvělým jarním receptem, který se jistě stane Se zeleninou jsou navíc ideálním společníkem jarního
Proč právě červená řepa? V zásadě existují dva typy řepy- cukrová řepa a stolní řepa. Cukrová řepa se
Červenou řepu + jablko + mrkev nahrubo nastrouháme a přidáme zbytek-dýni, kustovnici, zázvor, skořici
Zeleninu nadrobno nakrájíme, osolíme, opepříme a zakápneme olivovám olejem. Necháme chvilku odležet
Zelí překrájíme a dáme do misky, přidáme k němu nahrubo nastrouhaná jablka (neloupaná), nastrouhané mrkve
Mrkve oškrábeme, jablka zbavíme jářinců a pomeranče s citrónem oloupeme. Vše vložíme do odšťavňovače
Každou tortillu pomažeme lžící smetany. Přidáme po plátku eidamu, šunky a brokolici rozdrobenou na malé
Želatinu připravíme dle návodu, tvaroh smícháme s lučinou, přidáme šťávu, šlehačku a dvě lžíce cukru.
Do vody si dáme kakao, povaříme a necháme zchladnout. Utřeme cukr s máslem a žloutky, postupně přidáváme