Prémiový obsah
★★★
4.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Zelí nakrouháme na nudličky a spaříme vroucí slanou vodou, aby získalo sklovitý vzhled. Scedíme a necháme
Špagety uvaříme ve slané vodě. Mrkev očistíme a podélně nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme tuk
Cizrnu přes noc namočíme, potom ji slijeme a vaříme v čisté osolené vodě asi 60 minut. Až je cizrna měkká
Do rozpálené pánve dáme kokos a za stálého míchání Posypeme připraveným kokosem a sezamovými semínky,
V míse smícháme kokosové mléko, sójový nápoj, vanilkové aroma, skořici, tahini pastu, agávový sirup a
Opečenou tresku dáme na talíře a přelijeme indickou
Brambory uvaříme ve slupce, necháme pořádně vychladnout, oloupeme je a nakrájíme na kostičky. Na zálivku