Prémiový obsah
★★★
4.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Cizrnu přes noc namočíme, potom ji slijeme a vaříme v čisté osolené vodě asi 60 minut. Až je cizrna měkká
Zelí nakrouháme na nudličky a spaříme vroucí slanou vodou, aby získalo sklovitý vzhled. Scedíme a necháme
Špagety uvaříme ve slané vodě. Mrkev očistíme a podélně nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme tuk
V míse smícháme kokosové mléko, sójový nápoj, vanilkové aroma, skořici, tahini pastu, agávový sirup a
Do rozpálené pánve dáme kokos a za stálého míchání Posypeme připraveným kokosem a sezamovými semínky,
Suroviny na sirup smíchejte s 25Oml vody, přivedte k varu a na mírném plameni vařte, dokud se nevytvoří
Nejdříve si očistíme a nakrájíme zeleninu na malé kousky a dáme do misky. Poté si z bílků ušleháme tuhý