Prémiový obsah
★★★
4.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Cizrnu přes noc namočíme, potom ji slijeme a vaříme v čisté osolené vodě asi 60 minut. Až je cizrna měkká
Zelí nakrouháme na nudličky a spaříme vroucí slanou vodou, aby získalo sklovitý vzhled. Scedíme a necháme
Špagety uvaříme ve slané vodě. Mrkev očistíme a podélně nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme tuk
V míse smícháme kokosové mléko, sójový nápoj, vanilkové aroma, skořici, tahini pastu, agávový sirup a
Do rozpálené pánve dáme kokos a za stálého míchání Posypeme připraveným kokosem a sezamovými semínky,
Nejdříve si očistíme a nakrájíme zeleninu na malé kousky a dáme do misky. Poté si z bílků ušleháme tuhý
Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme kmín a 1 minutu opékáme. Přidáme scezenou cizrnu, rajčata