Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Hrášek spolu s lístky máty dáme do kastrůlku, zalijeme pepřem, topinky osmažíme, potřeme česnekem a poklademe pyré
Hrášek z konzervy nedusíme. Mražený hrášek podlijeme vroucí vodou, přidáme máslo, sůl a dusíme. Během
rozmixujeme a odlitou vodou nastavíme požadovanou hustotu pyré
Hráškové pyré rozmixujeme, dochutíme a zjemníme smetanou
V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vývarem
Mátu nasekáme. Zalijeme vývarem a přidáme nasekanou mátu.
osolené vodě uvaříme hrášek, ke kterému přihodíme mátu