Prémiový obsah
★★★
5.2K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Hrášek spolu s lístky máty dáme do kastrůlku, zalijeme pepřem, topinky osmažíme, potřeme česnekem a poklademe pyré
Hrášek z konzervy nedusíme. Mražený hrášek podlijeme vroucí vodou, přidáme máslo, sůl a dusíme. Během
rozmixujeme a odlitou vodou nastavíme požadovanou hustotu pyré
Hráškové pyré rozmixujeme, dochutíme a zjemníme smetanou
Mátu nasekáme. Zalijeme vývarem a přidáme nasekanou mátu.
V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vývarem
osolené vodě uvaříme hrášek, ke kterému přihodíme mátu