Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Kuřecí stehna osolíme a opepříme a krátce orestujeme na oleji. Maso dáme stranou a na zbylém oleji osmahneme
Na oleji opečeme osolené a opepřené kuře, vytáhneme, do šťávy dáme víno, rajčata, šťávu, brambory, šunku
Mezitím dáme vařit do vařící vody hrášek asi na 5 minut Teplý hrášek smícháme s holandskou omáčkou a servírujeme
V pánvi necháme zpěnit máslo se šalvějí, přidáme smetanu a převedeme k varu. přidáme hráček a dál vaříme
Víno svaříme s hřebíčkem a skořicí a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na kostky, odstraníme tučné