Prémiový obsah
★★★
6.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
přidáme omyté na půlky nakrájené žampiony a omyté fazolky Vejce připravíme klasicky na způsob volského oka a
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
Maso vyjmeme a na oleji připravíme volská oka klasickým Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě a poté zabalíme
list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete a volské oko připravené z vajec, omáčku dle chuti a přiklopíme
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
V pánvi s rozehřátým sádlem usmažíme z vajec volská oka, položíme je na připravené topinky, osolíme je
Omyté hlavičky hub si naskládáme na plech s pečicím papírem, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Takto
Vejce vyklepneme na rozpálený olej. Osolíme, opepříme a poklademe kousky rajčete. Necháme vejce na pánvi
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zezlátne. Poté z cibule na pánvi vytvoříme