Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
přidáme omyté na půlky nakrájené žampiony a omyté fazolky Vejce připravíme klasicky na způsob volského oka a
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
Maso vyjmeme a na oleji připravíme volská oka klasickým Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě a poté zabalíme
list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete a volské oko připravené z vajec, omáčku dle chuti a přiklopíme
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
V pánvi s rozehřátým sádlem usmažíme z vajec volská oka, položíme je na připravené topinky, osolíme je
Vejce vyklepneme na rozpálený olej. Osolíme, opepříme a poklademe kousky rajčete. Necháme vejce na pánvi
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zezlátne. Poté z cibule na pánvi vytvoříme
Mezitím si na pánvi připravíme volská oka. Na talíř dáme vafli, na ni volské oko a přiklopíme