Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
přidáme omyté na půlky nakrájené žampiony a omyté fazolky Vejce připravíme klasicky na způsob volského oka a
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
Maso vyjmeme a na oleji připravíme volská oka klasickým Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě a poté zabalíme
V pánvi s rozehřátým sádlem usmažíme z vajec volská oka, položíme je na připravené topinky, osolíme je
list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete a volské oko připravené z vajec, omáčku dle chuti a přiklopíme
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zezlátne. Poté z cibule na pánvi vytvoříme
Vejce vyklepneme na rozpálený olej. Osolíme, opepříme a poklademe kousky rajčete. Necháme vejce na pánvi
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
oka. Rizoto podáváme s volskými oky, posypané čerstvou nasekanou