8.8K čtenářů Přidat komentář

Fazole s lečem a klobásou

45 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Namočené fazole uvaříme doměkka a zcedíme.
  2. Cibuli nakrájíme s zpěníme na tuku, přidáme lečo, fazole, nakrájenou klobásu a osmažíme.
  3. Osolíme, opepříme a zalijeme rozšlehanými vejci.
  4. Za stálého míchání necháme ztuhnout, tedy asi 5 - 10 minut.
  • fazole
  • cibule
  • lečo z konzervy
  • tuk
  • klobása
  • sůl
  • mletý pepř
  • vejce

Proti hořkému chřestu

Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.