7.3K čtenářů Přidat komentář

Fazole s kečupem a osmaženým chlebem

40 m

Avatar of Kuchař Berda

Kuchař Berda

@petr-berda

Postup receptu

  1. Fazole namočíme přes noc do studené osolené vody, druhý den ve stejné vodě doměkka uvaříme a scedíme.
  2. Na oleji osmažíme na kostky nakrájený chléb, smícháme s fazolemi, zalijeme kečupem a prudce ohřejeme.
  3. Okořeníme utřeným česnekem a podáváme.
  • 200 g fazole (suché)
  • 5 lžíce olej
  • sůl
  • kečup
  • 4 stroužek česnek
  • 4 krajíc chleba

Vytažení koláče

Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.

Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.