Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Jakmile jsou brambory zlatavé, přidáme ještě fazole
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a vidličkou rozmačkáme zeleninu, jako třetí vrstvu opět brambory.
Na pánvi opečeme dokřupava kostičky slaniny, brambory Brambory necháme okapat a mačkadlem je nahrubo rozmačkáme
Brambory oloupeme, rozpůlíme a na řezu vyhloubíme jamku Pak brambory narovnáme do vymaštěného pekáčku a v předehřáté
Brambory omyjeme, vložíme do vroucí vody, přidáme kostku Brambory smícháme s máslem a pokrájenou pažitku, necháme
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na centimetrové osolené vodě a pak v té samé vodě spaříme i plátky brambor
Ve vyšší pánvi rozpustíme máslo, přidáme brambory nakrájené ponořené, zahříváme až se všecha kapalina vyvaří a brambory
Očištěné brambory nastrouháme na struhadle na tenké Do pekáčku vrstvíme brambory, posolíme, lehce popepříme
V hrnci v osolené vodě povaříme 30 minut brambory a Ohřejeme mléko a brambory rozšťoucháme s kapustou a
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Vnitřky brambor prolisujeme či rozmačkáme, přidáme
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, posypeme kořením Těsto dobře uzavřeme a brambory usmažíme dozlatova