Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Jakmile jsou brambory zlatavé, přidáme ještě fazole
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Omyté brambory si uvaříme ve slupce doměkka. uděláme omelety, které naplníme zeleninovou směsí s bramborami
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější tuku rozpustíme lžicí másla a pomalu opékáme plátky brambor