Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Jakmile jsou brambory zlatavé, přidáme ještě fazole
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější tuku rozpustíme lžicí másla a pomalu opékáme plátky brambor