Prémiový obsah
★★★
10.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Jakmile jsou brambory zlatavé, přidáme ještě fazole
Brambory oloupeme a tvořítkem vykrájíme malé kuličky Brambory si poté opečeme na oleji, přidáme zeleninu
Očištěné brambory vydlabeme, K namletému masu přimícháme Nakonec okyselíme a přidáme k udušeným bramborám.
Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka, vychladlé Směs dáme do brambory, posypeme cibulkou a necháme
Brambory dobře omyjeme a uvaříme ve slupce. Vychladlé brambory seřízneme a v každé vydlabeme dutinku
Brambory si uvaříme v páře či přelité horkou vodou. Brambory rozpůlíme, navršíme směs a ozdobíme feferonkou
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme. Petrželku nasekáme a vmícháme do brambor.
Brambory očistíme a uvaříme ve slupce. Podáváme s osolenými bramborami posypanými jarní cibulkou
Zapékací misku vymažeme máslem, dáme tam brambory, Brambory gratinujeme na 180°C dokřupava.