Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Jakmile jsou brambory zlatavé, přidáme ještě fazole
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější tuku rozpustíme lžicí másla a pomalu opékáme plátky brambor
Omyté brambory si uvaříme ve slupce doměkka. uděláme omelety, které naplníme zeleninovou směsí s bramborami