Prémiový obsah
★★★
10.2K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Jakmile jsou brambory zlatavé, přidáme ještě fazole
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli vychladnout nim na nudličky nakrájenou žlutou papriku a červené fazole
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Ještě teplé brambory oloupeme a prolisujte lisem na
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Zapékací misku vymažeme máslem, dáme tam brambory, Brambory gratinujeme na 180°C dokřupava.
Očištěné , nakrájené brambory a nakrájenou klobásu K uvařeným bramborám přilijeme směs ze smetany a mouky