5.1K čtenářů
Na rozpuštěném másle osmahneme utřený nebo prolisovaný česnek.
30 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Na oleji si orestujeme cibulku a slaninu, přidáme fazolky , prolisovaný česnek a trochu vody.
Fazolky zbavíme stopek. V kastrolku rozehřejeme máslo a přidáme nasekaný česnek
Osolíme a přidáme prolisovaý česnek. krétce osmahneme
Celer nastrouháme na hrubém struhadle a česnek, který přiměřeně velkého hrnce, přidáme olej, citrónovou šťávu
nakrájeným česnekem, podlijeme trochou vody a dáme Zelené fazolky vyjmeme.
Fazolky opláchneme.
Na rostlinném oleji osmahneme očištěný nasekaný česnek Přidáme k masu společně s rajským protlakem nebo kečupem
Když okořeníme přiměřeně, nemá šťáva z rajských jablíček Pro nás starší ročníky je dobré šťávu z rajských jablíček
Fazolky osolíme a necháme pod poklicí dusit cca 20 . za občasného promíchání.Poté přidáme rozmačkaný česnek
Fazolky během dušení osolíme, ochutíme prolisovaným Fazolky na česneku podáváme jako teplou zeleninovou