Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
očištěnou zeleninu nakrájíme nadrobno, případně ji rozsekáme v sekáčku nebo robotu. Ve velkém plochém
zamícháme a pomalu vaříme 3 hodiny bez pokličky, omáčka
servírování vložíme těstoviny do talíře, přidáme omáčku
Na pánvi na kapce olivového oleje orestujeme šalotku, mleté hovězí maso a červenou papriku nakrájenou
Omáčku vaříme asi 10 minut. těstoviny rozprostřeme na talíř a polijeme omáčkou s mase.
Těstoviny uvaříme podle návodu, bez soli. V rendlíku rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibulku
Večer předem jsem dala namočit čočku. Do samotného jídla přijde asi 2 dl vína, zbytek si postupně nalévá
vrstvou boloňské omáčky a sýrové omáčky navrch. , možno nechat déle, pokud omáčka nezhnědne.
Lasagne spaříme v osolené vodě, ale ne úplně doměkka. Potom je dáme do mísy se studenou vodou. Do zapékací
Na pánvi na kapce olivového oleje orestujeme šalotku, mleté hovězí maso a červenou papriku nakrájenou