Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
skla vymažeme olejem a pak do každé vyklepneme 3 křepelčí vejce.
přidáme pár kousků květáku, rukoly a rozklepneme 2 křepelčí vejce.
Poté přidáme křepelčí vejce a mletou papriku.
Čočku ochuťte nasekanou petrželkou a servírujte s křepelčími vejci, kolem dokola dejte orestovaná rajčátka.
Křepelčí vajíčka si povaříme ve vroucí vodě asi 3 minut
Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Necháme odležet a mezitím si uvaříme vejce (asi 3-4 Podáváme s vejci.
Když se voda vyvaří, dolijte ji.,Křepelčí vajíčka uvařte vejci, kolem dokola dejte orestovaná rajčátka.
Křepelčí vejce dáme vařit do vody. Po pár minutách vyndáme křepelčí vejce.
Křepelčí vajíčka uvaříme ve vroucí vodě ochucené kapkou křepelčími vejci, kolem dokola dáme orestovaná rajčátka