237 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Těstoviny si uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím na oleji orestujeme bazalku, 50 g parmazánu, česnek
Uvaříme těstoviny dle návodu. Do mixéru (případně hmoždíře) dáme listy bazalky, 2 stroužky česneku, piniové
Asi po 4 minutách přidáme filé z candáta a povaříme Dietní rybu ozdobíme vařenou zeleninou a podáváme.
Vepřovou panenku nakrájíme na vyšší medailonky, osolíme a opepříme. Na pánci s kapkou oleje orestujeme
Na talíři přidáme pár lžič bulguru a pár kapek bazalkového
Ze všech stran osolíme, opepříme a hojně potřeme pestem
Lístky bazalky opereme ve studené tekoucí vodě a necháme okapat. Potom lístky rozmixujeme společně se
Příprava pesta: Lístky bazalky opereme ve studené tekoucí vodě a necháme okapat. Potom lístky rozmixujeme
Všechnu zeleninu omyjeme a oloupeme. Před podáváním do každé porce přidáme lžičku bazalkového