237 čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Těstoviny si uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím na oleji orestujeme bazalku, 50 g parmazánu, česnek
Uvaříme těstoviny dle návodu. Do mixéru (případně hmoždíře) dáme listy bazalky, 2 stroužky česneku, piniové
Asi po 4 minutách přidáme filé z candáta a povaříme Dietní rybu ozdobíme vařenou zeleninou a podáváme.
Vepřovou panenku nakrájíme na vyšší medailonky, osolíme a opepříme. Na pánci s kapkou oleje orestujeme
Na talíři přidáme pár lžič bulguru a pár kapek bazalkového
Lístky bazalky opereme ve studené tekoucí vodě a necháme okapat. Potom lístky rozmixujeme společně se
Příprava pesta: Lístky bazalky opereme ve studené tekoucí vodě a necháme okapat. Potom lístky rozmixujeme
Ze všech stran osolíme, opepříme a hojně potřeme pestem
Všechnu zeleninu omyjeme a oloupeme. Před podáváním do každé porce přidáme lžičku bazalkového