Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Přivedeme do varu vodu se solí a asi na minutu do ní vhodíme petržel. Vyjmeme ji, propláchneme studenou
K pomerančům přidáme nasekanou petrželovou nať, trochu z pomerančů a petrželové natě.
Bulgur si připravíme dle návodu na obale. Telecí medailonky podáváme s omáčkou a bulgurem.
Hotovou omáčku dochutíme oregánem, solí a čerstvou Bulgur vaříme dle návodu na obalu a nakonec podáváme
Bulgur nasypeme do mísy, banány oloupeme, pokrájíme na malé kousky a přidáme se skořicí a jogurtem k bulguru
Bulgur nasypeme do velké mísy a zalijeme větším množstvím K ní přisypeme bulgur a promícháme.
Bulgur uvaříme podle návodu na balení do měkka. nakrájíme na malé kousky a vmícháme do uvařeného bulguru
Podáváme je teplé s připravenou studenou omáčkou. Omáčka: Česnek oloupeme a prolisujeme, mátu opereme